Un copil de 13 ani s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat din comuna Corbiţa a fost transportat seara trecută la spital în comă după ce s-a spânzurat de creanga unui copac. Poliţiştii nu au descoperit încă ce l-a determinat pe acesta să recurgă la gestul necugetat.

Băiatul a fost găsit spânzurat de creanga unui nuc, în spatele casei, de tatăl său. Speriat, acesta a chemat ambulanţa.

Copilul se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" din Focşani în stare gravă, la secţia de Terapie Intensivă. Băiatul a fost stabilizat hemodinamic însă verdictul privind starea sa urma să fie dat de medicul neurolog psihiatru. Medicii de la Terapie Intensivă spun că un pronostic în ceea ce priveşte starea de sănătate va putea fi dat după interpretarea examenului tomografic, cel care ar putea indica eventuale leziuni la nivel creierului. Mama copilului a stat lângă patul fiului său ore în şir, până când a fost convinsă de personalul medical să coboare pentru a se odihni măcar o oră.

Poliţiştii nu au descoperit încă ce l-a determinat pe băiat să recurgă la un astfel de gest însă acesta a avut tentative de sinucidere şi în trecut.

Băiatul a mai avut tentative de sinucidere

Copilul care s-a spânzurat seara trecută a vrut să se arunce în fântână în urmă cu doi ani fiind prins la timp tot de tatăl său. Cu toate acestea, părinţii nu l-au dus la psiholog. „Iniţial s-a vehiculat că s-a spânzurat pentru că a luat o notă mică la chimie, o notă de trei. Dar nu este adevărat. El are un cinci şi un şapte la chimie. Oricum el nu era un elev care să exceleze, era la un nivel normal. Nu ştim încă motivul pentru care a făcut acest lucru. Nu avea probleme la şcoală, nici acasă însă în trecut a mai încercat să se sinucidă. Din câte ştim nu a fost dus la spiholog, părinţii sunt oameni simpli, nu au ştiut ce să facă. Noi nu am ştiut de prima tentativă de sinucidere că dacă se ştia îl duceau cei de la şcoală la un psiholog să fie evidenţiat şi să i se rezolve problemele", ne-a declarat şeful Postului de Poliţie de la Corbiţa, Valentin Olteanu.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite