Orbit de gelozie, un bărbat din Râşnov şi-a omorât concubina din comuna Tănăsoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Oană a fost adus cu cătuşe la Parchet
Vasile Oană a fost adus cu cătuşe la Parchet

Crima a avut loc azi noapte, după o ceartă zdravănă între cei doi. Criminalul a fugit de la faţa locului şi s-a predat poliţiştilor din Râşnov, după ce în prealabil sa dus să-şi ia rămas bun de la copiii săi din altă căsnicie.

La doar două săptămâni după ce un tânăr din Tănăsoaia şi-a omorât fratele, înfingându-i cuţitul în inimă, localnicii din această comunitate sunt din nou zguduiţi de o crimă în care protagonişti sunt oameni tineri.

O femeie în vârstă de 30 de ani, pe nume Ionela Bianca Poenaru, mamă a trei copii, a fost omorâtă cu sânge rece de concubinul său Vasile Oană, de 40 de ani, din oraşul braşovean Râşnov.

Crima a fost comisă în domiciliul femeii din Tănăsoaia, în timp ce copiii dormeau într-o cameră alăturată.

Din primele informaţii, se pare motivul care l-a determinat pe Vasile Oană să recurgă la gestul ucigaş a fost infidelitatea femeii cu care intenţiona să-şi întemeieze o familie.

image

„În declaraţia pe care a dat-o la poliţie, bărbatul spune că s-au certat serios cu concubina sa şi că într-un moment de furie a strâns-o de gât. Când a realizat că a omorât-o, s-a urcat în maşină şi a plecat la Râşnov, de unde era, să-şi ia rămas bun de la copiii săi dintr-o altă căsnicie, iar apoi s-a predat la poliţie", a precizat procurorul Paul Mihăilă.

Anchetatorii au aflat că Vasile Oană şi-a vândut de curând apartamentul din Braşov, iar de câteva săptămâni s-a mutat cu concubina sa în casa acesteia.

Ionela Bianca Poenaru avea trei copii, doi dintre ei rezultaţi din alte relaţii extraconjugale, iar localnicii vorbesc despre cel de-al treilea copil este făcut chiar cu criminalul.

Criminalul a fost arestat ieri pentru 29 de zile, pentru omor, infracţiune pedepsită cu închisoare de la 10 la 20 de ani

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite