Un bărbat accidentat azi dimineaţă pe E 85 a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a încercat să traverseze drumul european prin loc nepermis fără să se asigure când a fost lovit de şoferul unui autovehicul care circula regulamentar.

Un bărbat de 50 de ani a cărui identitate nu a fost încă stabilită de poliţişti a murit la spital după ce a fost accidentat grav pe E 85 astăzi dimineaţă în jurul orei 7.00.

Acesta a încercat să traverseze drumul european prin loc nepermis fără să se asigure când a fost lovit de şoferul unui autovehicul care circula regulamentar.

Bărbatul a fost pur şi simplu călcat de maşină pe aproape toată suprafaţa corpului alegându-se cu politraumatisme pe torace, abdomen şi membre. Ell a decedat la scurt timp la spital.

"Bărbatul a fost adus la Urgenţe dimineaţă însă nu a putut fi salvat din cauza traumatismelor pe care le avea. Cu ambulanţa ce l-a adus era şi un poliţist ce se ocupă de caz acum", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, Alina Pelin.

Poliţiştii nu au găsit nici un act de identitate asupra sa. Aceştia continuă cercetările pentru a putea să anunţe rudele de tragedia produsă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite