Un băieţel de 11 ani s-a electrocutat la 27.000 de volţi după ce s-a jucat pe un tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Brumă, un băieţel de 11 ani din Mărăşeşti, a ajuns seara trecută în stare gravă la spital după ce s-a curentat la 27.000 de volţi, la sârmele de înaltă tensiune în triajul gării.

Băieţelul se urcase pe vagon să se joace. Din fericire, a scăpat cu viaţă însă cu arsuri pe 65 % din suprafaţa corpului întrucât curentul de la linia de înaltă tensiune este de 100 de ori mai puternic decât cel de la priză.

Pentru că era în stare gravă, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti. Medicii nu îi dau mari şanse de supravieţuire întrucât starea sa este critică. Potrivit anchetatorilor, micuţul se întorcea de la fotbal şi s-a urcat pe vagon în joacă.

Tatăl său este cercetat acum pentru că şi-a lăsat copilul nesupravegheat. "Din primele cercetări reiese că minorul a fost lăsat nesupravegheat, s-a jucat la vagoanele din triajul staţiei CF Mărăşeşti şi astfel s-a electrocutat. Continuăm cercetările", a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Tatăl micuţului, Nicuşor Brumă le-a spus anchetatorilor însă că băiatul lui s-a urcat pe vagon de frica angajaţilor CFR care l-ar fi înjurat pentru că a trecut prin triaj. Lucrătorii de la CFR susţin că nu i-au spus nimic copilului ci au chemat ambulanţa pentru a-l ajuta.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite