Tribunalul Vrancea, gazda reprezentantilor instanţei din orasul ‘s-Hertogenbosh, Olanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Vrancea
Tribunalul Vrancea

Schimbul de experienta din perioada 18-20 septembrie marcheaza reluarea colaborarii Tribunalului Vrancea cu aceasta instanta, primele contacte fiind stabilite inca din anul 2006.

Temele abordate in cursul intalnirilor vor viza in special aspecte legate de activitatea economico-finanaciara a celor doua instante, organizarea diferitelor departamente in cadrul instantelor din cele doua sisteme judiciare, dar si programe si activitati de informare si pregatire promovate, atat in beneficiul personalului instantelor, cat si cele organizate in beneficiul comunitatii.

Reprezentantii instantei din ‘s-Hertogenbosh vor fi Tanja Dompeling - membru al consiliului de conducere, Katinka Knoop - membru al consiliului de conducere, Ilse Westenenk - consilier in domeniul comunicarii.

"Mentionam ca Ilse Westenenk a fost membra a echipei de proiect referitor la "Intarirea comunicarii si cooperarii intre sistemul judiciar din Romania si mass-media" derulat de Consiliul Superior al Magistraturii in parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe din Olanda. Rezultatul acestui proiect a fost adoptarea la data de 1 iunie 2012 a noului Ghid privind relatia dintre sistemul judiciar din Romania si mass-media", se arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite