Trei tineri, reţinuţi pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alte cinci persoane sunt urmarite penal pentru săvârşirea infracţiunii de consum ilicit de droguri, acestia fiind cercetaţi în stare de libertate.

Poliţiştii S.C.C.O. Vrancea, cu sprijinul lucrătorilor B.C.C.O. Galaţi, au desfăşurat ieri zece percheziţii domiciliare la locuinţele mai multor suspecţi din municipiul Focşani.

Cu această ocazie, la domiciliul lui H. Aurelian Cătălin, de 39 ani a fost găsită cantitatea de 140 grame cannabis ce urma a fi comercializată de către acesta prin intermediul lui V. Sorin, de 26 ani şi M. George, de 22 ani.

Poliţiştii au mai stabilit faptul că în perioada iulie - octombrie 2012, cei trei împreună cu P. Mihai-Tudorel, de 23 ani, au mai deţinut în vederea consumului propriu şi comercializării, droguri de risc pe care le vindeau contra sumei de 50 lei/gram, banii obţinuţii fiind folosiţi în interes personal.

"În data de 31.10.2012, analizând materialul probatoriu administrat în cauză, D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea a emis împotriva V. Sorin, M. George şi P. Mihai-Tudorel ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc. Fată de H. Aurelian Cătălin va fi propusă măsura de arestare preventivă în lipsă", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

Împotriva unui număr de cinci tineri s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de consum ilicit de droguri, acestia fiind cercetaţi în stare de libertate.

Cercetările continuă sub directa coordonare a procurorilor din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a grupului de persoane.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite