Trei tinere au făcut insolaţie după ce s-au dus la plajă în intervalul orar nerecomandat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canicula a făpcut trei victime în week-end. Trei oameni au murit pentru că au ieşit la munca câmpului în intervalul orar nerecomandat.

Trei fete cu vârsta cuprinsă între 18 şi 22 de ani din Focşani au ajuns seara trecută la spital după ce au făcut insolaţie.

Acestea s-au expus la soare la plajă în intervalul orar nerecomandat pe timp de caniculă, 11.00 - 18.00. Deşi ar fi trebuit să rămână internate, tinerele au preferat să părăsească unitatea spitalicească pe propria răspundere.

Temperaturile excesiv de crescute din această perioadă a făcut trei victime în week-end. Doi bărbaţi şi o femeie au decedat după ce au ignorant recomandările referitor la temperaturile de peste 40 de grade Celsius şi au ieşit la munca câmpului. Canicula le-a agravat celor trei bolile de care sufereau. Femeia, din comuna Vidra, suferea de afecţiuni la inimă şi a făcut stop cardiac iar cei doi bărbaţi aveau hipertensiune.

Şi numărul apelurilor la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) a crescut alarmant în ce priveşte cazurile de lipotimii. În ultimele 24 de ore, la SAJ Vrancea au fost înregistrate peste 100 de astfel de apeluri.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite