(UPDATE) Fiica, ginerele şi nepoţica inspectorului Emil Radu sunt cei trei vrânceni morţi în teribilul accident din Ialomita!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

(UPDATE) Cei trei membri ai familiei ucise seara trecută în teribilul accident din Ialomiţa sunt fiica, ginerele şi nepotica cunoscutului inspector şcolar Emil Radu. Fiica sa născuse în urmă cu circa două luni şi se întorcea seara trecută din Capitală, după un control medical. Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.00, pe Drumul Național 2, între localitățile Coșereni și Movilița, fiind implicate două autoturisme

(UPDATE) Andra şi Ciprian Tutoveanu, de 33 respectiv 37 de ani, decedaţi în teribilul accident de ieri, sunt fiica respectiv ginerele inspectorului de management educaţional, Emil Radu. În accident a mai decedat şi fetiţa celor doi, care se născuse la finalul anului trecut. Familia se întorcea de la un control medical ca urmare a naşterii de la Bucureşti,. Maşina era condusă de Alin Vlad Buhai, de 23 de ani, tot din Mărăşeşti, care a supravieţuit accidentului. Întreaga echipă de inspectori este consternată de cele întâmplate, Emil Radu fiind plecat de dimineaţă spre locul accidentului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, din primele cercetări a reieşit că un autoturism Opel care se deplasa dinspre Capitală spre Urziceni, pe DN 2, a intrat pe contrasens, între localităţile ialomiţene Coşereni şi Moviliţa, într-o dubă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi care se îndrepta spre Bucureşti, cel mai probabil din cauză că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă îngheţată.

În urma accidentului, un bărbat, o femeie şi un bebeluş de o lună, toţi din Mărăşeşti, aflaţi în Opel, au murit, iar şoferul acestui autoturism, un tânăr de 23 de ani, şi trei poliţişti de la IPJ Iaşi, aflaţi în duba Poliţiei, au fost răniţi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite