Trei nopţi de distracţie la Aqua Land

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul organizează petreceri de zile mari, cu invitaţi speciali. „Three Nights on Summer Fest", aşa cum a fost denumit evenimentul, debutează în această seară şi se va încheia duminică.

Muzică house, mixată de dj profesionişti, animatoare incendiare şi multe alte surprize. De asta vor avea parte tinerii focşăneni care îşi vor petrece weekend-ul în clubul din incinta piscinei Aqua Land. În această seara, atmosfera va fi întreţinută de unul dintre cei mai cunoscuţi dj de pe piaţa locală, dj Bruno, căruia i se va alătura şi dj eXu.

Cei doi „stăpâni" ai platanelor vor oferi clienţilor un program special cu cu cele mai tari hituri de pe piaţa muzicală naţională şi internaţională.

Sâmbătă seara, invitat de seamă la Aqua Land va fi dj Paul Damixie, de la Vibe Fm, cel care s-a bucurat de o asccensiune puternică, implicându-se în realizarea a numeroase remix-uri pentru producţii lansate de Activ, Vali Bărbulescu sau Morandi.

Damixie face de asemenea show, pe parcursul întregului sezon estival, pe plaja din Costineşti. Din peisaj nu vor lipsi animatoarele, care vor dansa până la orele dimineţii.

Duminică, partidul KissFm

La finele weekend-ului, la Aqua Land vor poposi câţiva dintre membri echipei KissFm printre care se numără Dan Finţescu, Emil Safta şi Olix. Intrarea la eveniment costă zece lei, iar fetele care vor merge în club vineri şi sâmbătă vor beneficia de gratuitate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite