Trei magazine şi o farmacie din municipiu au fost prădate noaptea trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei dintre magazine au fost luate la rând de hoţi
Trei dintre magazine au fost luate la rând de hoţi

Hoţii au forţat uşile de termopan, au intrat în magazine şi au furat două laptop-uri, bani şi mai multe bunuri.

Mai mulţi patroni de magazine au avut în această dimineaţă o surpriză neplăcută când au găsit uşile magazinelor forţate. Hoţii, care au acţionat organizat noaptea trecută, au intrat în trei societăţi comerciale şi şi-au încercat norocul şi la farmacia Alcor, aparţinând Fevroniei Stoica, preşedinta Colegiului Farmaciştilor Vrancea.

Toate unităţile vizate sunt situate pe strada Ştefan cel Mare din municipiu.

"Hoţii au intrat prin efracţie forţând sistemele de închidere ale uşilor din termopan. Aceştia au sustras diverse sume de bani, 30 de lei de la un magazin şi ul laptop, 20 de lei de la un alt magazin şi mai multe bunuri. Avem un cerc de suspecţi şi cel mai probabil, autorii vor fi identificaţi în scurt timp", a declarat inspectorul Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Vrancea.

Hoţii au folosit răngi cu care au deschis uşile şi au vizat în principal bani dar şi alte bunuri de valoare care eventual să poată fi comercializate cât mai rapid.

Infractorii şi-au încercat norocul şi la farmacia Alcor, aparţinând Fevroniei Stoica, preşedinta farmaciştilor vrânceni. Din motive încă necunoscute, hoţii au abandonat ideea de a mai fura ceva din farmacie.

Patronii magazinelor prădate riscă şi o amendă dacă se va dovedi că nu au avut sau nu foloseau vreun sistem de alarmă sau de securitate pentru a evita astfel de fapte.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite