Trei copii s-au rătăcit pe Cheile Tişiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii au fost găsiţi de jandarmi
Copiii au fost găsiţi de jandarmi

Ei au fost găsiţi azi noapte de jandarmi, în Parcul Natural Lepşa, în stare bună de sănătate, fiind predaţi familiilor lor.

Aseară, la orele 20.19, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea a fost anunţat prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă ,, 112 " de către o femeie despre faptul că nepotul dânsei în vârstă de 14 ani, împreună cu alte doi minori de 13 ani au plecat în drumeţie în Parcului Natural Lepşa, zona Cheile Tişiţei - Lepşa şi nu s-au mai întors şi nici nu s-a putut lua legătura telefonic cu ei.

În căutarea lor a plecat o echipă formată din 6 jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi O.P. Montan Soveja, care au efectuat căutări pe o rază de aproximativ 5 km până la orele 01.05, când persoanele rătăcite au fost găsite în pădure, în punctul cabana lui Pândar, unde se adăpostise şi erau în stare bună de sănătate.

Minorii, cu domiciliul în Galaţi, au fost conduşi în localitatea Lepşa, în jurul orelor 02.30, unde au ajuns în bune condiţii la pensiunea la care aveau asigurată cazarea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite