Trei anexe gospodăreşti, cinci garaje şi o maşină, mistuite de foc la Gugeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru limitarea pagubelor
Pompierii au intervenit pentru limitarea pagubelor

În urma verificărilor s-a constatat că, cel mai probabil, incendiul a fost provocat de jar sau scântei provenite de la un foc în aer liber, purtate de vânt şi căzute pe materiale combustibile.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au fost trimise la faţa locului două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, intervenţia desfăşurându-se în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Gugeşti, care a acţionat cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Incendiul izbucnit iniţial la o magazie de lemne, proprietatea numitei Florica L., s-a propagat la alte anexe şi garaje, construcţii alipite ale altor cinci proprietari.

Astfel, flăcările au cuprins trei anexe şi cinci garaje, construite din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă totală de cca. 150 mp, cât şi bunuri aflate în interiorul acestora (un frigider, un aragaz, un motofierăstrău, o canapea, 7 butoaie confecţionate din lemn şi fibră de sticlă, lemne de foc, anvelope, cca. 300 kg porumb, 180 kg grâu şi alte bunuri de uz casnic şi gospodăresc).

În unul dintre garaje se afla un autoturism VW Golf IV, care a ars în proporţie de 90 % , în urma incendiului fiind afectată şi o motoretă marca Mobra 50.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite