Transportatorii din judeţ vor staţii şi trasee în municipiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Discuţiile s-au purtat pe tema traseelor şi a staţiilor pe care le vor avea microbuzele după mutarea autogării în zona de Nord a municipiului.

Reprezentanţiii municipalităţii şi cei ai transportatorilor au avut azi o nouă întâlnire la sediul Primăriei din Focşani. Principalul subiect în discuţie a fost cel al staţiilor din municipiu în care vor putea opri microbuzele după ce autogara se va muta la noua adresă, respectiv pe strada Mărăşeşti.

La propunerea Primăriei, au fost iniţial acordate anumite trasee pentru toţi transportatorii din judeţ însă cei mai mulţi dintre ei au reclamat faptul că acestea ocolesc zonele centrale şi vor avea astfel probleme cu pasagerii nemulţumiţi.

„Au fost făcute mai multe propuneri care vor intra în analiza comisiilor de specialitate de la nivelul Consiliului Local până când vor fi elaborate proiectele de hotărâre. Şedinţa Consiliului Local va avea loc la sfârşitul lunii şi atunci vom decide", a declarat Vasile Dobre, viceprimar al municipiului.

Chiar dacă toţi patronii societăţilor de transport implicate au semnat procesul verbal al întâlnirii de azi, mulţi dintre ei speră să mai obţină alte modificări ale acestor trasee.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite