Tot mai multe incendii de vegetaţie uscată în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul incendiilor a crescut
Numărul incendiilor a crescut

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny" al judeţului Vrancea au intervenit ieri pentru localizarea şi lichidarea a cinci incendii de vegetaţie uscată.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au acţionat, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vânători şi cetăţeni din localitate, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată ce se manifesta pe teritoriul localităţii Răduleşti, în zona unei bălţi dezafectate ce aparţine Consiliului Local Vânători.

Incendiul s-a manifestat pe mai multe focare, afectând o suprafaţă totală de cca. 25 ha vegetaţie uscată şi stuf.
De asemenea, pompierii focşăneni au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi patru subofiţeri pentru lichidarea unui incendiu ce se manifesta la vegetaţia uscată de la marginea satului Scânteia.

La intervenţie au participat şi reprezentanţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jariştea sprijiniţi de cetăţeni din localitate, suprafaţa afectată fiind de aproximativ 10 ha.

În cursul aceleiaşi zile, un echipaj din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud a acţionat în cartierul Adjudu-Vechi pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu de vegetaţie uscată ce cuprinsese o suprafaţă de aproximativ 500 mp.

Totodată, pompierii din cadrul Detaşamentului Focşani au acţionat şi în satul Jilişte, comuna Slobozia Ciorăşti, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins cca. 1000 mp vegetaţie uscată şi aproximativ 5 tone gunoi grajd, cât şi pe marginea DN 2, în dreptul municipiului Focşani, pentru stingerea unui incendiu ce s-a manifestat pe o suprafaţă de cca. 16 ha mirişte.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite