Torturile şi prăjiturile au avut mare trecere la doamne de Ziua Femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tort special de 8 Martie
Tort special de 8 Martie

Şi cu ocazia Zilei de 8 martie, cofetarii şi-au pus ingeniozitatea la încercare şi au reuşit să creeze lucruri frumoase, care au încântat papilele gustative ale doamnelor.

Femeile au fost astăzi răsfăţate de soţii şi iubiţii lor cu cele mai bune prăjituri şi torturi.

Ca şi de 1 martie, cofetarii de la „Select" s-au întrecut în a face pe plac clienţilor, astfel că în vitrinele unităţii s-au regăsit astăzi multe sortimente de torturi, create cu pricepere pentru o nouă zi specială din viaţa femeilor.

image

"Am venit să comendăm un tort pentru colegele noastre de serviciu. Am dorit ceva special pentru ele, iar iar doamnele de aici ne-au ajutat inclusiv cu idei şi a ieşit ceva frumos, care sperăm să le bucure pe femeile cu care lucrăm", ne-a declarat Emil Stoian, funcţionar.

O cofetărie din Focşani îşi răsfaţă astăzi clienţii cu „tortul mărţişor"

„Cofetăria noastră are un portofoliu important de clienţi şi ne bazăm în special pe comenzi. Noi nu folosim margarină, instanturi sau prafuri în cremele noastre,ci folosim doar frişcă şi ciocolată", ne-a declarat Maricica Zisu, şefa cofetăriei.

image

De astfel, Maricica Zisu este unul dintre cofetarii cu renume din Focşani, cu un palmares impresionant de diplome şi medalii naţionale, declarându-ne că meseria pe care şi-a ales-o este mai mult decât un hobby.

image

„Punem mare accent pe calitate, la un preţ minim", este deviza după care se conduce Maricica Zisu.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite