Focşani: Tinerii care ştiu să cânte sunt invitaţi la karaoke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mega petrecere în Club Extreme. Tinerii focşăneni, dornici de distracţie, îşi pot „testa” calităţile vocale în cadrul concursului de karaoke organizat de Extreme în această seară, începând cu orele 22.30.

Sunt aşteptaţi în special elevii de liceu, a căror intrare este gratuită pe baza legitimaţiilor, dar şi tinerii care vor să petreacă o noapte „incendiară”.


„Concursul de karaoke va dura aproximativ o oră şi jumătate, iar toţi participanţii vor primi gratis o băutură răcoritoare. Cei care se înscriu în competiţie nu trebuie să fie talentaţi, ci trebuie să ştie să se distreze. De asemenea, nu trebuie să ştie să cânte, ci doar să aibă curajul de a încerca”, spune Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.


Concurenţii care au reuşit să impresioneze publicul printr-o bună interpretare a pieselor, atât din  repertoriul românesc, cât şi internaţional, vor fi recompensaţi cu premii în bani. Special pentru acest eveniment organizatorii au distribuit şi invitaţii în rândul tinerilor.

Cei care au reuşit să pună mâna pe o astfel de invitaţie nu vor mai plăti biletul în valoare de cinci lei.  După încheierea concursului de karaoke distracţia va ţine până dimineaţă în club Extreme unde tinerii vor avea parte de cea mai bună muzică.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite