Tentativă de jaf cu ranga la o agenţie bancară din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativa de jaf a avut loc la o agenţie BCR
Tentativa de jaf a avut loc la o agenţie BCR

Un tânăr a intrat în sediul băncii cu o rangă și o piatră în mână și a amenințat că se va produce un jaf. Bărbatul a fost imediat imobilizat de agentul de pază și dat pe mâna poliției. Agresorul, cunoscut cu afecțiuni psihice, era dat în urmărire națională.

Adrian Ostrovschi, în vârstă de 31 de ani, fiul unui cunoscut avocat din Capitală, a intrat ieri după amiază în sediul agenției BCR din Focșani, de pe strada Gării, ţinând în mână o rangă și o piatră şi a ţipat la cei din jurul său că va comite un jaf.

În agenţia bancară se aflau la momentul respectiv cinci persoane, dintre care doi angajaţi, doi agenţi de pază şi un client.

Agenţii au reacţionat imediat, astfel că în doi timpi şi trei mişcări individul a fost complet anihilat. Angajații au apucat să apese butonul de panică iar polițiștii au ajuns în câteva minute la fața locului.

„Este vorba despre un tânăr cu probleme psihice, care era dat în urmărire generală de marţi, după ce părinţii lui au anunţat că a fugit de acasă. În încercarea de imobilizare a atacatorului, unul dintre agenţii de pază a fost uşor lovit la cap cu ţeava pe care acesta o avea în mână. La agenţia bancară nu s-au produs pagube, iar bărbatul în cauză ar putea ajunge la secţia de psihiatrie", ne-a declarat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Oamenii legii au găsit în buzunarul lui Adrian Ostrovschi un bilet de tren, ceea ce conduce la ipoteza că s-a urcat în tren la Bucureşti şi s-a dat jos în Gara din Focşani.

Vânzătoarea unui magazin din zonă ne-a spus că tânărul era agitat, iar înainte de a comite fapta a intrat de trei ori în magazinul ei, fără însă a cumpăra ceva.

„Prima dată a intrat, s-a uitat şi a plecat. Avea o figură ciudată. A mai intrat încă o dată, iar a treia oară m-am răstit la el şi l-am dat afară. Abia acum realizez că mi s-ar fi putut întâmpla ceva rău", ne-a spus Mihaela Munteanu, vânzătoare la un magazin din apropierea băncii.

Pentru că evenimentele s-au succedat repede, oamenii nu au observat că ar fi vreo problemă la bancă. Clienții au venit, ulterior, în mod obișnuit la sediul băncii sau la bancomat.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite