Taxe speciale la Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acestea a fost fundamentate de necesitatea acoperirii cheltuielilor generate de menţinerea sistemului informatic, tehnicii de calcul, materiale consumabile, cheltuieli de personal.

Cele cinci taxe speciale pentru activităţile prestate de Serviciul Public Comunitar Judeţean de Evidenţă a Persoanelor Vrancea în anul 2012 sunt: taxa pentru obţinerea avizului transcrierii în actele de stare civilă române a certificatului de stare civilă procurat în străinătate.

Contra sumei de 50 de lei, acesta se eliberează în 20 de zile lucrătoare, iar în regim de urgenţă, până la trei zile lucrătoare, taxa este de 100 de lei.

Cea de a doua taxă specială, în sumă de 150 de lei, este cea pentru verificarea dosarului, întocmirea referatului şi obţinerea dispoziţiei emisă de preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea pentru soluţionarea cererii de schimbare a numelui sau prenumelui pe cale administrativă.

În al treilea rând, există taxa de verificare a cererii de solicitare a certificatului de atestare a domiciliului şi cetăţeniei şi înaintarea acesteia la instituţia centrală competentă pentru soluţionare. Pentru acest serviciu suma care trebuie plătită este de 24 de lei.

Taxa de furnizare date cu caracter personal din Registrul Naţional de Evidenţă a Persoanei, prin exploatare în sistem informatic, este 21 de lei iar taxa pentru efectuarea de verificări în registrele de stare civilă costă 30 de lei.

Citiţi şi: Focşăneni tăiaţi de la ajutoare sociale pentru că nu şi-au plătit taxele şi impozitele

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite