Tatăl deputatului PDL Alin Trăşculescu: Sper să fie eliberat, pentru că nu sunt probe concrete împotriva sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Silviu Trăşculescu, tatăl deputatului PDL Alin Trăşculescu reţinut pentru trafic de influenţă, spune că a aflat despre cazul fiului său duminică dimineaţă şi că speră că acesta va fi eliberat după ce va expira termenul de 24 de ore, întrucât „nu sunt probe concrete împotriva lui".

„Sunt bulversat de ceea ce văd la televizor. Am aflat în această dimineaţă de ceea ce s-a întâmplat. Nici acum nu îmi vine să cred acest lucru. Nu cred că Alin a pus mâna pe banii aceştia, el abia reuşea să facă faţă nevoilor curente. Când am aflat am rămas stupefiat. Nu voi merge la Bucureşti, va merge fratele lui Alin. Sper ca după cele 24 de ore să fie eliberat pentru că nu sunt probe concrete împotriva sa", a declarat Silviu Trăşculescu pentru Mediafax.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu a fost reţinut, sâmbătă, de procurorii anticorupţie, cercetat pentru trafic de influență, instigare la infracțiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare a banilor, cunoscând că aceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, a informat DNA.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite