Tânăr din Focşani, reţinut pentru trafic şi consum de haşiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada iunie - august, tânărul a consumat şi comercializat haşiş mai multor tineri din municipiul Focşani.

Lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea au descins la domiciliul lui P. Valentin-Octavian, de 25 ani, din municipiul Focşani, în baza unui mandat de percheziţie domiciliară, ocazie cu care a fost descoperită cantitatea de aprox. 40 de grame de haşiş, pe care acesta o primise din Italia şi pe care urma s-o comercializeze.

În perioada iunie - august a.c., P. Valentin-Octavian a consumat şi comercializat haşiş mai multor tineri din municipiul Focşani.

Analizând materialul probatoriu administrat în cauză, D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea a emis împotriva lui P. Valentin-Octavian ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic, introducere în ţară şi consum ilicit de droguri de risc.

Cercetările continuă sub directa coordonare a procurorilor din cadrul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite