Taberele şcolare din Vrancea îşi aşteaptă turiştii/ Vezi aici condiţiile de cazare şi tarifele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 200 de elevi din toată ţara sunt aşteptaţi la taberele din Gălăciuc şi Coteşti pe perioada vacanţei de vară.

Potrivit Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Vrancea, ofertele sunt atractive, iar preţurile osiclează între 60 şi 80 de lei pe zi, bani în care sunt incluse cazarea şi trei mese pe zi.

„Centrul de agrement Gălăciuc este deschis permanent, însă grupuri de elevi vor veni începând cu data de 20 iunie. Un sejur de şase zile costă 360 de lei, iar turiştii vor avea parte de excursii la cascada Putna, la păstrăvăria Lepşa, Rezervaţia Naturală „Cheile Tiţişei", de jocuri sportive şi focuri de tabără. Pentru această vară, tabăra este ocupată în proporţie de 70%", declară Costică Ciută, directorul DJST Vrancea.

Tabăra Gălăciuc are o capacitate de 200 de locuri, sală de mese modernă, terasă, club unde se pot desfăşura activităţi cultural-educative, locuri de joacă pentru copii, precum şi o scenă în aer liber pentru spectacole.

La Coteşti, condiţii de lux

Inaugurată la finele săptămânii trecute, după ce timp de 11 ani nu a fost deschidă publicului larg, tabăra Coteşti, situată la 20 de kilometri de Focşani, îşi aşteaptă din nou oaspeţii.

Cu o capacitate de 12 locuri, unitatea este dotată la standarde europene, fiecare cameră având televizor, frigider şi cabină de duş. Tariful este cu 20 de lei mai mare faţă de cel pereceput la Gălăciuc, respectiv 80 de lei pe zi.

Aici, turiştii pot vizia Mănăstirea Coteşti, Biserica din lemn „Adormirea Maicii Domnului", inclusă în categoria obicetivelor de patrimoniu, precum şi podgoria Coteşti care se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 7.000 de hectare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite