Sute de pensionari stau la coadă pentru bilete de tratament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru august şi septembrie, pensionarii au la dispoziţie 327 de bilete pentru Lacul Sărat, Călimăneşti-Căciulata, Govora, Olăneşti, dar şi Covasna, Herculane sau Băile Felix.

Casa Judeţeană de Pensii Vrancea a alocat un număr de aproximativ 60 de bilete pentru luna august şi 267 de bilete de tratament pentru luna septembrie. Plecările în staţiunile balneoclimaterice se fac în 1, 2 şi 3 septembrie. Biletele de tratament pot fi ridicate începând de astăzi până pe data de 25 august.


Biletele pot fi ridicate de titular sau de o altă persoană dacă aceasta are o împuternicire notarială să reprezinte interesele titularului. Dacă pensionarii înstrăinează aceste bilete, riscă să nu fie primiţi în staţiune şi pot pierde şi banii plătiţi.

"Mai sunt aproape 60 de bilete pentru luna august şi peste 250 de bilete pentru luna septembrie. Acestea se acordă în funcţie de punctajul fiecărui pensionar, conform legii", spune Adrian Juravle, directorul Casei de Pensii Vrancea.


600 de lei, cel mai ieftin bilet


Pentru a ridica biletul de tratament de la Casa de Pensii, solicitantul sau, după caz, împuternicitul acestuia, trebuie să prezinte biletul de trimitere eliberat de către medicul de familie, buletinul de identitate şi cuponul de pensie pentru luna în curs.

Pensionarii trebuie să plătească jumătate din pensia pe care o încasează în luna de acordare a biletului de tratament. Preţul biletelor de tratament variază între 600 de lei şi 1.000 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite