Succese cuziste la Concursul Regional de Dezbateri „Karl Popper”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa Colegiului Naţional "Al. I. Cuza"
Echipa Colegiului Naţional "Al. I. Cuza"

Au participat elevi de liceu, membrii ai Consiliului National al Elevilor, in total 22 de echipe. Din partea Judetului Vrancea a participat o echipa de la Colegiul National „Al.I.Cuza", coordonata de prof. dr. Teodora Bentz.

În perioada 14-17 iunie s-a desfasurat la Slanic Moldova Concursul Regional de Dezbateri Karl Popper - 2012.

În urma participarii la acest concurs, echipa Colegiului Cuza, formata din Bejan Catalina, Andra Curca si Alexandru Munteanu, a ajuns pana in semifinale si a castigat locul III.

Cuzista Andra Curca a obtinut locul II in topul celor mai buni vorbitori prezenti la Slanic Moldova.

„Sunt mandra ca am reusit sa atrag atentia arbitrilor asupra strategiei, continutului si stilului argumentarii mele. Am avut emotii. Foarte multi vorbitori meritau sa ocupe acest loc II in ierarhia celor mai buni debateri din Moldova. Sunt onorata ca am adus acasa acest premiu", a declarat cuzista Andra Curca.

Elevii participanti au dezbatut probleme de interes pentru ei si colegii lor, cat si pentru Consiliul National al Elevilor: Camerele de luat vederi in salile de examen sunt justificate (Testare Nationala si Bacalaureat), respectiv ar trebui imbunatatita comunicarea in cadrul Consiliului National al Elevilor.

Concursul a fost organizat de ARDOR Moldova in parteneriat cu MECTS, finantat de catre ANST si Directiile Judetene de Sport si Tineret

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite