Ştefan Bănică jr. şi Clejanii, pe scena Festivalului Viei şi Vinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre artiştii care îi vor încânta pe focşănenii prezenţi la spectacolele din cadrul Festivalului „Bachus 2010" se numără Sofia Vicoveanca, Irina Loghin, Laura Lavric şi Taraful din Clejani.

Un weekend plin de voie bună, momente artistice inedite, măncăruri şi băuturi alese. De asta vor avea parte focşănenii prezenţi la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Bachus, pe a cărui scenă vor urca interpreţi renumiţi de muzică uşoară şi de folclor.

În această seară, de la orele 17.00, atmosfera va întreţinută de ansamblul Ţara Vrancei, de solista Sofia Vicoveanca, al cărei repertoriu cuprinde doine de dragoste şi dor, balade şi cântece pline de umor din zona Bucovinei, formaţia Ro-mania, Carmen Şerban şi Andreea Bălan oferind de asemenea un show de excepţie.

Seara se va încheia cu un concert live susţinut de Taraful din Clejani, care îi va încânta pe focşăneni cu melodii lăutăreşti de succes.

Concert Direcţia 5

Seara de sâmbătă va fi de asemenea specială, cu invitaţi precum Irina Loghin, Hora, De la Vegas, Anda Adam, dar şi Direcţia 5, care va interpreta melodii de suflet, precum „Obsesia", „Voi reveni" sau „Un cântec pentru tine".

Duminică, în ultima seară a Festivalului Bachus pe scenă vor urca Laura Lavric, Future Undeground, Ana Lesko, Connect-R, Fly Project şi mult îndrăgitul Ştefan Bănică jr., care va cânta melodii de pe cel mai recent album al său, „Super Love".

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite