Ştefan Bănică Jr. face deseara un show incendiar în Club Times

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apreciatul artist va cânta în această seară pentru publicul focşănean, alături de trupa sa, cele mai frumoase melodii de pe ultimele albume.

Times Music Club este în această seară, începând cu orele 22.00, gazda unui eveniment muzical de excepţie, protagonist fiind unul dintre cei mai apreciaţi şi vânduţi artişti români, Ştefan Bănică Jr. Spectacolul oferit de cel supranumit Elvis Presley al muzicii rock româneşti a stârnit un interes deosebit în rândul tinerilor din Focşani şi nu numai, cele 500 de bilete puse în vânzare fiind aproape epuizate. „Va fi un spectacol live 100% şi sperăm ca publicul focşănean să aprecieze acest lucru, pentru că până acum oamenii de aici nu prea au fost obişnuiţi cu concerte live", ne-a declarat Liviu Stănică, administratorul Times Music Club.

Un artist complet
Preţul unui bilet la spectacol este de 50 de lei, iar în seara concertului costul acestuia va fi de 60 de lei. Ştefan Banică Jr. are o carieră prodigioasă de peste 20 de ani în muzică, teatru, film şi televiziune. A susţinut până în prezent peste 1.000 de concerte, cu peste 150.000 de bilete vândute. A lansat 13 discuri de autor, vândute în peste 500.000 de exemplare, premiate cu cinci discuri de aur si doi de platină, concertele sale de Crăciun stabilind adevarate recorduri pentru România.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite