Staţia CFR Focşani: Greva ceferiştilor a întins la maxim nervii navetiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Greva de avertisment declanşată astăzi dimineaţă între orele 7.00 şi 9.00 de sindicaliştii C.F.R., ramura Mişcare Comercial, a paralizat pentru câteva ore traficul pe calea ferată.Unele trenuri au avut întârzieri chiar şi de o sută de minute

În staţia CRF Focşani s-au înregistrat întârzieri de peste o sută de minute ale trenurilor, spre nemulţumirea călătorilor care au fost surprinşi în vagoane la momentul respectiv.

Sunt profesor de matematică la Şcoala din Mărăşeşti şi fac naveta zilnic de la Gugeşti. Nu ştiam de protest şi deja am întârziat la şcoală", ne-a spus profesorul Marian Cucoaneş, nemulţumit că unul dintre controlorii de pe trenul personal Buzău - Mărăşeşti l-a dezinformat, punând întârzirea pe seama unor lucrări de reparaţii la calea ferată.

image

De altfel, lipsa de comunicare a fost punctul forte al responsabililor CFR din Gara Focşani, liderul de sindicat al ceferiştilor vrânceni, un anume "domn" Murariu, poftindu-l pe un ton nervos afară din birou, sub privirile îngăduitoare ale şefului de staţie, pe jurnalistul „Adevărul de Seară", care nu încerca decât să afle care este situaţia mersului trenurilor.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite