Spitalul de Psihiatrie din Dumbrăveni oferă radiografii gratuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi unitatea spitalicească are profil de psihiatrie, conducerea a pus radiograful la dispoziţia tuturor pacienţilor asiguraţi care vin cu trimitere de la medic. Toate acestea în timp ce Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani face radiografii contracost, fie că eşti asigurat sau nu.

Aceasta pentru că aparatul de la spitalul judeţean nu a mai obţinut autorizare. Conducerea spitalului din Focşani a trimis documentele cu întârziere pentru autorizarea aparatului ce trebuie făcută anual însă radiograful de la judeţean ar putea chair să nu primească avizul de funcţionare întrucât este mult prea vechi. Tarifele percepute la spitalul judeţean pe o radiografie sunt între 15 şi 47 de lei.

Pacienţii au început însă să opteze pentru spitalul din Dumbrăveni, întrucât distanţa de la Focşani la unitatea medicală este de doar 15 km. „Primim toţi asiguraţii din Vrancea care au bilet de trimitere. Toţi pot face radiografii gratuite la spitalul nostru. Avem acel certificat ISO de management al calităţii, care ne permite să efectuăm acest tip de investigaţie", susţine managerul Spitalului de Psihiatrie Dumbrăveni, Costel Negoescu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite