Spectacol cadou pentru clientele Clubului Extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doamnele şi domnişoarele care au de gând să-şi petreacă seara în Club Extrem vor avea parte de un show incendiar, special organizat cu ocazia zilei de 8 martie. Mister Extrem este spectacolul în cadrul căruia 11 tineri vor face o incursiune în Epoca de Piatră, confruntându-se pe parcursul a patru probe pentru a câştiga titlul de cel mai bun neandertalian (prima specie umană).

„Concurenţii vor impresiona publicul de sex feminin printr-o probă de dans specific Epocii de Piatră, o probă de interpretare playback, prezentarea ţinutei de seară şi a lenjeriei intime", spune Cornel Tarbuzan, dj-ul clubului.

De asemenea, concurenţii vor imita personaje celebre din diferite domenii, film, muzică sau politică, iar cel mai bun „actor" va fi răsplătit cu un premiu special.

Pe lângă titlul de Mister Extrem, organizatorii vor oferi premii şi celui mai priceput interpret playback. Biletul de intrare la unul din cele mai tari evenimente costă zece lei de la distibuitori şi 15 lei în seara spectacolului.

Mâine, invitată Marina Dina

Mâine seară, de la orele 22.00, atmosfera în Club Extrem va fi animată şi la propriu şi la figurat de modelul Marina Dina. Organizatorii anunţă o seară incendiară cu multă distracţie şi muzică pentru toate gusturile. Intrarea costă zece lei.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite