Spaţiile comerciale din Piaţa Unirii nu-şi schimbă destinaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În clădirile din Grădina Publică vor funcţiona centre meşteşugăreşti
În clădirile din Grădina Publică vor funcţiona centre meşteşugăreşti

Consilierii locali au decis să amâne pentru luna viitoare proiectul privind schimbarea destinaţiei unor spaţii care urmează a fi scoase la licitaţie publică.

Decizia a fost luată după ce consilierul PDL Nicu Tănase a atras atenţia colegilor săi consilieri că prin proiectul european privind modernizarea Pieţii Unirii municipalitatea şi-a luat angajamentul că va respecta destinaţia spaţiilor.

„Acest proiect a fost făcut pentru a arăta latura turistică a oraşului nostru, iar acum văd că se doreşte schimbarea destinaţiei unor spaţii care erau proiectate ca centre meşteşugăreşti în chioşcuri de alimentaţie publică. Ţin foarte mult ca acest loc să fie unul oamenii să vină cu drag", a declarat consilierul Nicu Tănase.

În urma consultării cu colegii săi, aleşii locali au căzut de acord să amâne votarea proiectului care prevedea schimbarea destinaţiei unor spaţii comerciale.

O nouă rundă de licitaţii pentru spaţiile comerciale din Piaţa Unirii

Consilierii locali au în vedere să micşoreze chiriile pentru centrele meşteşugăreşti, astfel încât să-i stimuleze pe cei care vor să investească în acest domeniu.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite