Spaima firmelor de închirieri auto, prinsă în Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Argeşeanul Silviu Mihai Nicuţ a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă un autoturism închiriat. Acum acesta se află în arestul IPJ Vrancea.

Ieri noapte, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Furturi de Auto l-au prins în flagrant pe Silviu Mihai Nicuţ, de 29 ani, din comuna Valea Iaşului, judeţul Argeş, în timp ce încerca să vândă un autoturism închiriat.

Individul, cunoscut pentru astfel de ţepe date firmelor Rent a Car a comis două infracţiuni de înşelăciune, constând în aceea că a închiriat sub nume fals un autoturism pe care, la momentul depistării, încerca să îl vândă unui bărbat din comuna Gugeşti.

„Cu ocazia controlului corporal s-au găsit asupra suspectului o carte de identitate şi un permis de conducere, ambele false, acestea fiind folosite la închirierea autoturismelor. De asemenea, poliţiştii au mai stabilit faptul că suspectul i-a mai vândut lui bărbatului din Gugeşti un alt autoturism pe data de 8 noiembrie", a precizat inspectorul Bogdan Toader, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

Nicuţ a fost reţinut de poliţişti, iar în urma prezentării la instanţa de judecată a primit un mandat de arestare pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals.

Argeşeanul este renumit pentru astfel de fapte, având la activ alte câteva infracţiuni de acest gen care i-au adus în trecut pedepse cu închisoarea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite