Soprana Felicia Filip cântă duminică pe scena Teatrului din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artista care de 20 de ani cântă în cele mai importante „templuri" muzicale din lume va fi acompaniată de orchestra de cameră „Unirea" din Focşani, dirijată de Vincent Gruger

Focşaniul va fi în această seară, cu începere de la ora 18.30, gazda unui eveniment cultural de excepţie.

Pentru prima dată, celebra soprană Felicia Filip este prezentă cu un concert extraordinar la Focşani. Solista este deţinătoarea unui repertoriu vast, care cuprinde lucrările celor mai mari compozitori de operă, operetă, lieduri şi muzică vocal simfonică, colaborând în spectacole şi concerte cu solişti precum Monserrat Caballe, Roberto Alagna, Juan Pons, Franco Farina.

De asemenea, cariera sa internaţională este impresionantă, reuşind să aducă publicul la picioarele sale pe scenele lumii, cum a fost cazul la Opera Regală „Covent Garden", Teatrele de Operă din Viena, Barceona, Roma, Rotterdam.

Mai sunt bilete la spectacol

„Este cu adevărat evenimentul cultural al anului la Focşani. Invitaţia i-am trimis-o încă din ianuarie, şi-a consultat agenda şi a răspuns pozitiv, ceea ce pentru noi este o mare mândrie. Sperăm ca sala să fie plină la acest eveniment muzical", ne-a declarat Valentin Gheorghiţă, directorul Ateneului „Mr. Gh. Pastia".

Artista va fi acompaniată pe durata întregului concert de orchestra de cameră „Unirea", dirijată de Vincent Gruger.

Preţul unui bilet la spectacol este de 50 de lei, iar la balcon intrarea costă 40 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite