Şoferii care îşi parchează maşinile pe străzile Greva de la Griviţa, Culturii şi Scarlat Târnăvitu, solicitaţi să-şi mute maşinile la noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Utilajele vor lucra zi şi noapte în Focşani
Utilajele vor lucra zi şi noapte în Focşani

Reprezentanţii Primăriei Focşani spun că numai în acest mod intervenţia utilajelor va fi eficientă. În cursul zilei de astăzi se va interveni pentru degajarea zăpezii pe mai multe străzi din municipiu.

În zonele de intervenţie, traficul va fi restricţionat.

Astfel, pe străzile M Kogalniceanu, S. Bărnuţiu, D. Cantemir cu 2 buldoexcavatoare şi 4 autobasculante şi în Cartierul Sud, respectiv străzile Al. Stadionului, Constructorului, Echităţii, Al. 1 Iunie cu 2 echipe, fiecare formată din câte 2 buldoexcavatoare şi 5 autobasculante.

Totodată, în zona Casa de Cultură, Grădina Publică, Piaţa Unirii echipe de muncitori de la spaţii verzi vor da zăpada manual.

Pentru la noapte, începând cu ora 20.00, s-a planificat intervenţia pe străzile Greva de la Griviţa, Culturii, Scarlat Târnăvitu.

„Pentru o intervenţie eficientă, conducătorii auto care obişnuiesc să parcheze în această zonă sunt solicitaţi insistent să mute autovehiculele pe B-dul Independenţei, pentru noaptea de 29 februarie spre 1 martie, pentru a permite utilajelor să intervină", au precizat reprezentanţii Primăriei Focşani.

Ce vrăji mai face Primăria la noapte şi mâine cu zăpada din oraş

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite