Alianţa pentru Vrancea, gata să dea piept cu alegătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii coaliţiei electorale formate din PDL, UNPR, PER şi PNŢCD solicită tuturor competitorilor să desfăşoare o campanie electorală civilizată şi corectă.

Liderul Aliantei pentru Vrancea, Alin Trăşculescu, cere tuturor candidaţilor să îşi bazeze campania electorală pe promovarea ideilor şi programelor, nu pe minciuni, mită electorală, ameninţări sau furt de voturi.

"Oamenii vor alege între o administraţie care ne-a adus în coada celor mai sărace judeţe din ţară şi o nouă direcţie de acţiune care să aducă beneficii fiecărui cetăţean. Sunt convins că fiecare alegător va vota pentru el şi pentru copiii lui, punând în balanţă activitatea şi realizările administratiei actuale şi programele, proiectele noilor candidaţi. Fie ca cei mai buni să căştige şi le urez o campanie civilizată şi curată!", a declarat Alin Trăşculescu, candidatul Alianţei pentru Vrancea la Primăria Municipiului Focsani.

Sloganul Alianţei pentru Vrancea în această campanie este „Venim la Primărie!"

"După 12 ani în care nu s-a făcut nimic, după 12 ani în care am fost cu toţii amagiţi cu promisiuni neonorate, după 12 ani în care ne-a ajuns cutitul la os, e ora schimării. Este timpul ca măcar acum, în ceasul al 12-lea, focşănenii să realizeze că e timpul pentru proiecte, e timpul pentru muncă şi e timpul pentru schimbare", a mai spus Alin Trăşculescu.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite