Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti, cel mai bun la concursul profesional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul a avut loc pe Stadionul Tineretului
Concursul a avut loc pe Stadionul Tineretului

Concursul s-a desfăşurat ieri pe Stadionul Tineretului din municipiul Focşani s-a desfăşurat etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă se organizează anual şi constau în realizarea a mai multe probe, respectiv ştafeta 4×100 m, pista de îndemânare şi viteză, dispozitivul de intervenţie.

Pentru participarea la concurs, loturile serviciilor voluntare şi private au în componenţă un antrenor , opt concurenţi şi două rezerve. Concurenţii trebuie să aibă calitatea de angajat sau voluntar în serviciul pentru care concurează.

La finalul competiţiei, primul loc a fost ocupat de echipa S.V.S.U. Mărăşeşti, iar pe locul secund s-a clasat reprezentanta S.V.S.U. Gugeşti. La categoria S.P.S.U. echipa S.C. Vrancart S.A. Adjud a revendicat primul loc din clasament.

Câştigătorii vor participa la etapa interjudeţeană ce se va desfăşura la începutul lunii iulie în judeţul Neamţ, unde, alături de Vrancea vor participa echipe din judeţele Iaşi, Vaslui, Suceava, Botoşani, Bacău şi Neamţ. Anul trecut echipa S.V.S.U. Mărăşeşti a ocupat locul I la faza interjudeţeană ce a avut loc în Tulcea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite