Serbare de Crăciun spectaculoasă la Colegiul Naţional Unirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Majoretele au fost la înălţime
Majoretele au fost la înălţime

Serbarea de aseară a avut şi un caracter caritabil, vizând ajutorarea copiilor din zonele defavorizate ale judeţului. De altfel, zilele viitoare „Moşul Unirist" va merge în judeţ cu cadouri la aceşti copii.

Ca la orice serbare de Crăciun şi evenimentul de aseară a fost presărat cu tineri talentaţi sau artişti în devenire care au colindat profesorii şi audienţa.

A fost o serbare cu adevărat spectaculoasă, în care elevii au cântat au dansat şi au creat o atmosferă în care s-a simţit pe deplin spiritul Crăciunului.

Serbare de Crăciun

CLICK aici pentru imagini

De pe scenă nu a lipsit nici Moş Crăciun, care a venit cu daruri.

Tradiţioanala serbare de Crăciun a elevilor şi cadrelor didactice din Colegiul Naţional "Unirea" Focşani a putut fi urmărită live, pe Internet.

"Noi avem elevi peste tot în lume şi la solicitarea lor am făcut tot posibilul să le oferim ocazia să fie aproape de noi şi să vadă că spiritul unirist este dus mai departe", ne-a declarat Romulus Buzeţelu, directorul adjunct al Colegiului Naţional "Unirea".

Serbare de Crăciun

CLICK aici pentru imagini

Eveniment a fost unul caritabil, vizând ajutorarea copiilor din zonele defavorizate ale judeţului.

În urma donaţiilor făcute aseară, se vor face câteva sute de pachete cu dulciuri, jucării, rechizite şi cărţi care vor fi împărţite de „Moşul Unirist", săptămâna viitoare, în mai multe sate din judeţ.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite