“Sensation White” în Extrem Summer Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DJ Zanga şi animatoarele Jolie Models vor întreţine atmosfera. Participanţii la evenimentul „Sensation White" trebuie să aibă vârsta de peste 18 ani şi o ţinută vestimentară cu mult alb.

În această seară, la Extrem Summer Club din Focşani, începând cu ora 23.00, are loc una dintre cele mai tari petreceri cu muzică electronică şi binecunoscută în întreaga lume, "Sensation White".

Spectacolul original are loc în fiecare an la Amsterdam, pe stadionul celebrei echipe de fotbal Ajax, la eveniment participând peste 40.000 de spectatori şi cei mai mari DJ din lume. La spectacolul "Sensation White", participanţii se îmbracă în alb şi se distrează pe muzică house şi trance.

Vestimentaţia, cât mai albă

"Petrecerea de la "Sensation White" va fi reeditată şi la Extrem Summer Club, unde vă invităm să petrecem în alb şi să intrăm şi noi în această atmosferă fantastică, cu multe hituri house. Va fi o petrecere cu stil", se arată în invitaţia lansată de organizatori.

Spre comparaţie cu evenimentul de la Amsterdam, unde preţul unui bilet la spectacol este de 60 de euro, la Focşani organizatorii oferă intrarea liberă pentru fete, în timp ce băieţii plătesc doar cinci lei pentru un bilet.

În plus, numai în această seară o sticlă de whiskey J&B costă doar 60 de lei.

Aşadar, dacă sunteţi iubitori ai muzicii house ar trebui să nu rataţi o petrecere ca aceasta, cu condiţia să fiţi majori.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite