Sejururi în străinătate pentru pensionari la o treime din preţul estival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de familii de pensionari din Focşani şi-au cumpărat pachete pentru un sejur de o săptămână în staţiuni celebre din Europa. Opt zile în Ibiza, Mallorca, Halkidiki sau Andalusia nu costă mai mult de 360 de euro la un hotel de patru stele în regim de all-inclusive. Graţie programelor extra-sezon, acest preţ este la o treime din cel din timpul verii.

Dacă Spania are cele mai ridicate preţuri chiar şi în aceste oferte, în Cipru, Grecia şi Bulgaria, poţi petrece o săptămână de vis cu doar 150 de euro.

În această sumă sunt incluse şapte nopţi de cazare cu pensiune completă, biletul de avion cu tot cu taxele de aeroport şi transferuri, plus două excursii în cele mai importante oraşe ale ţării respective.

Cele mai multe dintre agenţiile de turism din Focşani oferă gratis şi o asigurare medicală în acest preţ, însă majoritatea agenţiilor implicate nu oferă decât asigurarea de călătorie.

Daniela Gheorghiţă, reprezentanta unei agenţii de turism din Focşani, spune că aceste programe special au "prins" foarte mult la cei trecuţi de vârsta a doua.


"Chiar ieri a plecat în Spania un grup de zece familii. La preţul de 350 de euro să-ţi petreci un concediu de opt zile în staţiunea Costa Brava este mai mult decât o performanţă. În mod normal un bilet costă 900 de euro. În acest preţ, turiştii beneficiază de toate condiţiile de cazare, masă, transport de la aeroport plus alte facilităţie pe care hotelierii le oferă", mărturiseşte focşăneanca.

Hotelierii au pregătit seniorilor şi invitaţi de marcă pentru concerte live, după cum spune Dan Dumitriu, directorul unei agenţii de turism din centrul Focşaniului. Pensionarii pot veni însoţiţi de membrii mai tineri ai familiei, ori de prietenii care au mai puţin de 55 de ani şi care vor plăti acelaşi tarif redus.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite