Şedinţă cu scântei la Consiliul Local VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul PDL din consiliul local a reacţionat faţă de dispoziţiile primarului Decebal Bacinschi de a înlătura de pe blocuri mesh-urile candidatului Alin Trăşculescu.

Ultima şedinţă din actuală legislatură a consiliului local municipal Focşani nu a fost una festivă, ci marcată de proteste.

Aleşii PDL au cerut preşedintelui de şedinţă depunerea unei interpelări din partea deputatului Alin Trăşculescu, candidat la funcţia de primar al Focşaniului.

image

Liviu Oloeriu, preşedintele de şedinţă, nu a fost de acord cu acest lucru, moment în care mai multe persoane aflate în sală, susţinători ai candidatului Alin Trăşculescu, s-au ridicat în picioare şi au afişat mai multe lozinci.

„Stop Mafia!", „Stop abuzurilor!", „Proprietatea privată nu e un moft!" au scandat aceştia, făcând aluzie la dispoziţia primarului Bacinschi, care a ordonat îndepărtarea mesh-urilor electorale ale candidatului Trăşculescu de pe blocuri.

Reprezentanţii PDL au prezentat în sprijinul lor punctul de vedere al Biroului Electoral Central, emis pe 28 mai, care spune că „afişajul electoral în spaţiile private nu este condiţionat de obţinerea unor avize sau autorizaţii".

image

O discuţia aprinsă pe acest subiect  a avut loc şi între Alin Trăşculescu şi secreatrul municipiului Eduard Corhană.

Cum spiritele s-au încins, şedinţa a fost suspendată, fiind ulterior reluată dar fără consilierii PDL.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite