Scandal la Spitalul Judeţean Vrancea! Şeful secţiei de cardiologie i-a făcut plângere penală directorului unităţii pentru că i-ar fi spart cabinetul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul spitalului, dr. Nicolae Moise susţine că l-a înştiinţat pe şeful de la cardiologie că îi trebuie spaţiul respectiv să construiască o magazie. Şeful uniţăţii spitaliceşti susţine că avea nevoie de magazie pentru a obţine autorizaţie pentru secţie de la DSP.

Şeful secţiei de cardiologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" din Focşani, dr. Viorel Iancu a depus astăzi o plângere penală la poliţie şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani în care îl reclamă pe directorul unităţii, dr. Nicolae Moise că i - a spart cabinetul din secţie.
„Am venit astăzi şi am găsit uşa biroului cu butucul schimbat şi a venit comisia de inventariere să îmi spargă uşa. Zicea că trebuie să fac inventarul la ce am acolo. Dar ei au intrat acolo şi au schimbat butucul. Acolo eu ţin documentele secţiei şi bunuri personale.

Nu trebuia să intre nimeni acolo. În plus mai sunt spaţii la etaj în care putea face magazie. Nu este numai secţia de cardiologie fără autorizaţie ci multe. Într-adevăr m-a înştiinţat o dată dar nu m-a consultat şi pe mine. Eu sunt şeful secţiei şi trebuie să îmi ţin undeva documentele. Unde să mă duc? În stradă?", ne-a declarat dr. Viorel Iancu (foto).

image

Magazia secţiei în closet

De cealaltă parte, directorul spitalului, dr. Nicolae Moise susţine că l-a înştiinţat pe dr. Viorel Iancu că trebuie să elibereze spaţiul respeciv în urmă cu o lună de zile dar şi săptămâna trecută.

„Noi avem nevoie de spaţiul respectiv să facem magazie. Avem magazia într-un grup sanitar. Cei de la Direcţia de Sănătate Publică au spus că trebuie să schimbăm locaţia magaziei. L-am înştiinţat în repetate rânduri dar a refuzat să elibereze spaţiul respectiv. Altă locaţie pentru magazie nu aveam acolo la acel etaj", ne-a declarat şi dr. Nicolae Moise.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite