Scandal la un liceu din Focşani. O profesoră apare în poze sărutând un elev FOTO-VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara Daniela Cazacu
Profesoara Daniela Cazacu

O prefesoară de Limba română de la Colegiul Economic "Mihail Kogălniceanu" din Focşani apare în câteva poze compromiţătoare alături de un elev de clasa a XII-a.

Daniela Cazacu apare în braţele unui elev de clasa a XII-a. Dascălul neagă că ar fi avut vreo legătură amoroasă cu elevul şi spune că pozele sunt trucate.

Poza in care apare profesoara Daniela Cazacu

UPDATE

Conducerea liceului va demara o anchetă în acest caz.

"Ne vom autosesiza şi vom stabili în consiliul de administraţie al şcolii o comisie de disciplină care va analiza cazul cu echidistanţă şi echilibru, având în vedere că pornim de la verificarea presupuselor dovezi şi există şi prezumţia de nevinovăţie. Bineînţeles, dacă rezultatul anchetei va fi defavorabil profesoarei, nu vom tolera o astfel de relaţie în cadrul şcolii", ne-a declarat Bogdan Ciubotaru, directorul Colegiului Economic "Mihail Kogălniceanu". 

Pozele au fost făcute publice de elevi de la Colegiul Economic care susţin că profesora îl favorizează la ore pe tânărul de clasa a XII-a. Imaginile au fost luate din telefonul elevului de două colege.

De altfel, o parte dintre elevii majori ai şcolii nu au ezitat să se pronunţe asupra acestui caz..

"Multă lume i-a văzut împreună de mână. Am înţeles că mergeaşi acasă la el să-i facă de mâncare, sau îi aducea mâncare la şcoală. Îl aducea cu maşina până şi la şcoală. Mă bucur că s-a aflat, pentru că toată lumea ţinut ascuns. A mai avut relaţii şi cu alţi elevi. Probabil că este atrasă de elevi", ne-a declarat Andra Stelescu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Economic.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite