Sâmbătă, preselecţie pentru Festivalul naţional "Minimegastar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul are loc la Casa Armatei (strada Eroilor), cu începere de la ora 12.00. Preşedintele juriului este compozitorul Romeo Vanica.

Radio România Cultural, în colaborare cu Centrul Cultural "Dunărea de Jos" Galaţi, organizează pe data de 12 martie la Casa Armatei, preselecţia zonală pentru Festivalul-Concurs Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii "Minimegastar".

La evenimentul de la Galaţi, care se va desfăşura cu începere de la ora 12.00, participă în juriu cunoscutul compozitor şi realizator de emisiuni radio, Mihai Vanica. "Relaţia mea cu Galaţiul este una foarte veche şi importantă având în vedere că în repetate rânduri am fost în juriul cunoscutului Festival de Muzică Uşoară pentru Copii "Ceata lui Piţigoi".

La preselecţia de sâmbătă, având în vedere că sunt multe talente în zonă, mă aştept ca nivelul concurenţilor să fie ridicat, din punct de vedere valoric, şi să putem să aducem în finala de la Bucureşti, cât mai multe tinere talente", a afirmat Mihai Vanica.

La preselecţia de pe 12 martie participă concurenţi din Galaţi, Brăila şi Focşani, tineri talentaţi care, dacă vor trece de această fază zonală difuzată pe Radio România Cultural, vor participa în luna noiembrie la Bucureşti, la cea de-a XVI-a ediţie a Festivalul-Concurs de Muzică Uşoară pentru Copii "Minimegastar".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite