Saloanele de înfrumuseţare, în focuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clientele saloanelor de înfrumuseţare vin de pe acum pentru vopsit şi tratamente.
Clientele saloanelor de înfrumuseţare vin de pe acum pentru vopsit şi tratamente.

Odată cu pregătirile pentru seara de Revelion, saloanele au fost luate cu asalt de doamne şi domnişoare. Nici nu s-a terminat bine Crăciunul, că reprezentantele sexului frumos şi nu numai, au început să se pregătească pentru Anul Nou. Se poartă unghiile ascuţite şi părul buclat.

Chiar dacă anul acesta nu a fost unul tocmai roz pentru patronii saloanelor de înfrumuseţare, cu ocazia petrecerii de Revelion s-au îngroşat rândurile programărilor. Nu în aceeaşi măsură ca în anii trecuţi, ce-i drept, dar cu greu mai prinzi loc la un salon să îţi faci manichiura.

Dacă majoritatea clientelor şi-au făcut programare încă dinainte de Crăciun, multe merg inopinant în saloane, pentru a-şi face manichiura sau tratamente faciale. Zilele următoare plănuiesc să se întoarcă pentru coafură şi machiaj.

Printre primele programări onorate sunt cele la manichiură. Fie aplicaţii din gel, fie unghii naturale, stiliştii recomandă pentru seara de Revelion ca forma unghiilor să fie ascuţită, iar modelele nu prea încărcate. Cu toate acestea, se poartă culorile puternice.

Bucle, unghii ascuţite şi strasuri

"În trendul din acest moment se încadrează unghiile ascuţite. Modelul de pe unghii nu trebuie să fie foarte încărcat, însă rămân în vogă culorile roşu, mov închis, negru, auriu. Nu lipsesc nici strasurile, însă aplicate unui model potrivit. Încă se poartă floricele, fundiţe şi alte elemente pictate pe unghii", spune Mihaela Cara, tehnician manichiură.

manichiura

Tendinţele în materie de coafură rămân în mare aceleaşi ca până acum. Predomină buclele şi doar pentru locaţii speciale, cocurile. Se poartă părul de culoare mai închisă. Revin culorile arămiu şi roşcat.

"Se poartă în continuare buclele. Primim şi cliente fără programare. Avem şi pachet de servicii pentru vopsit cu vopseaua noastră, tratament de păr şi aranjat, 118 lei", ne-a spus Magda Popa, administratorul unui salon de înfrumuseţare.

Şi bărbaţii calcă pragul centrelor de profil în această perioadă, în special pentru pensat, epilat, dar şi pentru manichiură.

tratamente faciale

Ultima fiţă în materie de cosmetică

Solicitate în această perioadă sunt şi tratamentele faciale cu aparate electronice ce lucrează prin microperforaţii la nivel de epidermă folosind curenţii de aer.

Aceste tratamente, menite să stopeze îmbătrânirea tenului, să îl energizeze, să şteargă ridurile şi să confere luminozitate în jurul ochilor, oscilează la preţ între 180 şi 250 de lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite