Sălile de fitness, din ce în ce mai aglomerate după sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele două luni din an, numărul abonamentelor la sălile de fitness din municipiul Focşani creşte cu aproximativ 20%.

După ce s-au înfruptat din bucate alese, special pregătite pentru sărbători, focşănenii preocupaţi de felul în care arată iau cu asalt sălile de fitness, în speranţa că astfel vor scăpa de surplusul de kilograme acumulat în ultimele săptămâni.

Aşa se face că, în primele două luni din an, instructorii de sport lucrează la foc continuu, numărul clienţilor crescând de la o zi la alta. „La fiecare început de an, numărul celor care apelează la serviciile noastre este mult mai consistent. Aproximativ 50% dintre clienţi sunt interesaţi de pierderea în greutate după zilele de sedentarism şi mâncare pe săturate din perioada sărbătorilor. Avem solicitări în special pentru exerciţiile cardio, biciclete, benzi de alegat şi steppere, însă deopotrivă aerobicul şi sauna sunt căutate", declară Marian Petrişor, antrenor în cadrul unei săli de fitness din municipiu.

Instructorul precizează că pentru recăpătarea siluetei nu este suficient doar sportul, un regim alimentar echilibrat fiind absolut necesar pentru un corp armonios. „După atâtea produse pe bază de carne, în special de porc, este necesară o detoxifiere a organismului cu ajutorul unui regim bazat pe fructe şi legume proaspete", mai spune Petrişor.

Clienţii, încântaţi de rezultate

După câteva şedinţe de antrenament riguros, clienţii aflaţi în luptă cu kilogramele se declară mulţumiţi de rezultatele obţinute. „Nu pot spune că am abuzat de mâncare în perioada sărbătorilor de iarnă, însă mărturisesc că am gustat din fiecare preparat. Deşi nu sunt adepta alimentelor grase, nu am rezistat tentaţiei de a mânca nişte carne de porc şi cârnăciori. Însă, am ales să vin la sală pentru a fi în formă atât fizic, cât şi psihic. De trei - patru ori pe săptămână îmi voi petrece pe aparate câte o oră sau chiar două", mărturiseşte Liliana Ioniţă.

Cât despre preţuri, sălile de fitness practică tarife pentru toate buzunarele, în funcţie de programul de lucru ales. De pildă, pentru un abonament lunar, în care sunt incluse saună şi ore de fitness, alături de un antrenor, focşănenii trebuie să scoată din buzunare între 120 şi 160 de lei, în timp ce accesul nelimitat la aerobic îi costă 100 de lei. Nu puţini sunt şi cei care aleg să scape de surplusul de kilograme prin alergat, terenurile de minifotbal fiind din ce în ce mai aglomerate.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite