S-a lansat proiectul „Pe urmele carnivorelor mari din rezervația naturală Cheile Tișiței"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul se va desfasura in perioada 20 aprilie 2012-15 septembrie 2012 si presupune realizarea primei poteci tematice din Parcul Natural Putna-Vrancea, prin care se urmărește creșterea nivelului de informare al turiștilor.

Proiectul este finanţat de către Fundația pentru Parteneriat, în colaborare cu MOL România, prin Programul "Spații verzi".

Finalizarea potecii tematice presupune montarea unor panouri și cutii informative, precum și amenajarea unor zone demonstrativ-educative, prin intermediul cărora se va mări gradul de curiozitate și implicarea interactivă a turiștilor în descoperirea secretelor din viata ursului, lupului și rasului din rezervația naturală Cheile Tișiței, a Parcului Natural Putna-Vrancea.

Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice activează în domeniul protecției mediului înconjurător, a conservării diversității biologice și educației ecologice din anul 2003.

Prin intermediul proiectelor implementate până în prezent, ACDB a sprijinit și promovat activităti de cercetare științifică a diversității biologice, de educație ecologică în vederea sensibilizării și conștientizării populației în legatură cu problemele speciilor protejate și mediului înconjurător, de protecție și conservare a florei și faunei sălbatice, administrare a ariilor protejate de pe teritoriul județului Vrancea și nu numai.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite