S-a decis: Focşănenii vor avea Revelion de lux! Preşedintele CJ, Marian Oprişan a alocat 100.000 de euro pentru petrecerea în aer liber la trecerea dintre ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul a trecut fără probleme de "maşina de vot" din Consiliul Judeţean. Toate acestea în timp ce asistenţii maternali şi alte categorii sociale defavorizate îşi primesc banii pe indemnizaţii cu întârziere. Lista artiştilor care vor evolua pe scena din Piaţa Gării din Focşani este în continuare ţinută "la secret".

Petrecerile cu buget de lux din banii publici sunt o practică obişnuită la Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea. În timp ce în alte judeţe precum Buzău sau Galaţi, autorităţile locale au alocat între 50.000 şi 90.000 de lei pentru petrecerea de Revelion sau chiar au renunţat la ea, în Vrancea preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan a iniţiat un proiect de hotărâre prin care a alocat pentru paranghelia din noaptea trecerii dintre ani, 400.000 de lei, adică patru miliarde de lei vechi.

Petrecerea va avea loc în Piaţa Gării din Focşani însă lista artiştilor care vor evolua pe scenă nu a fost făcută încă publică. Organizarea evenimentului va fi preluată cel mai probabil, spune directorul economic al Consiliului Judeţean Vrancea, Dumitru Diţă, de firma United Media Creative condusă de solistului formaţiei K1, Radu Fornea, cel care a organizat mai toate spectacolele în aer liber în Vrancea.

"Toţi banii vor fi daţi la firma ce se ocupă de eveniment pentru spectacole, plata artiştilor şi montarea scenei. Cel mai probabil evenimentul va fi organizat de aceeaşi firmă care s-a ocupat şi de festivalul vinului, cea care a organizat mereu Revelionul la noi, cea a solistului de la "K1"", ne-a spus Dumitru Diţă de la CJ Vrancea.

Nu este prima dată când Consiliul Judeţean Vrancea organizează astfel de petreceri cu buget de lux pe timp de criză. În luna octombrie, CJ Vrancea a triplat bugetul pentru Festivalul Viei şi Vinului "Bachus 2010", de la 200.000 de lei cât era iniţial, la 740.000 de lei, adică peste şapte miliarde de lei vechi. De la spectacole nu lipsesc nici focurile de artificii. Toate acestea, în timp ce asistenţii maternali şi alte categorii sociale defavorizate îşi primesc indemnizaţiile cu întârziere iar multe drumuri din judeţ sunt pline de gropi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite