Ruşinos / O educatoare din Focşani a fost prinsă cu fiţuici la titularizare iar 80 de dascăli au părăsit sala pentru că nu au făcut faţă subiectelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele didactice au renunţat să dea examenul pentru că s-au văzut nepregătite. În schimb, un cadru didactic din Focşani a preferat să rămână şi a fost prins copiind.

Examenul de titularizare pentru dascăli nu s-a terminat fără surprize ieri. Din cele 688 de persoane înscrise pentru cele 60 de posturi scoase la concurs, s-au rezentat doar 512 iar 80 din acestea au părăsit sala în mai puţin de o oră de la primirea subiectelor întrucât au considerat că nu fac faţă subiectelor.

Deşi nu se simţea pregătită, o educatoare din Focşani a rămas la examen încercând să îşi facă teza copiind de pe fiţuici pe care le pregătise minuţios de acasă. A fost însă prinsă de supraveghetori.

"Nu mai contează ce s-a întâmplat de acum dacă nu i-am trimis teza mai departe şi a fost exclusă din examen", a încercat să estompeze incidentul şefa centrului de examinare de la Liceul de Industrie Uşoară, Mihaela Harancă, apărându-şi colega de breaslă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite