Rudele candidatului PNG la Primăria Homocea, arestate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scandalagii vor sta la răcoare
Scandalagii vor sta la răcoare

Fiul şi fratele lui Vasile Petrea, care a candidat la alegeri din partea PNG, sunt acuzaţi de ultraj, distrugere, instigare publică, ultaj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Scandalul de la Homocea după încheierea alegerilor locale pentru funcţia de primar s-a lăsat cu arestări.

Rudele candidatului PNG la primărie, Vasile Petrea, au ajuns după gratii după ce au făcut scandal în comună, acuzând că alegerile au fost fraudate.

„La data de 10.06.2012, în faţa secţiei de votare 1 şi 2 Homocea, s-au adunat aproximativ 250 cetăţeni, susţinători ai candidatului independent din localitate, care au forţat intrarea în secţía de votare.

Cei 20 de poliţişti din dispozitiv prezenţi la faţa locului au creat un cordon de protecţíe, moment în care s-a spart un geam, cioburile producându-i plăgi tăiate în zona braţelor şi gâtului unui poliţist din dispozitiv.

La data de 29.06.2012, ca urmare a propunerii înaintate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Adjud a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile faţă de P. Neculai, de 40 ani şi P. Cosmin, de 18 ani, ambii din comuna Homocea, judeţul Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, distrugere, instigarea publică şi apologia infracţiunilor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

Cei doi au fost depuşi în arestul I.P.J. Vrancea", se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite