Revoltător / Un vrâncean a găsit un şoarece mort într-o pungă de pufuleţi cumpărată dintr-un supermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nelu Amărioarei, din Panciu, a venit ieri la sediul Protecţiei Consumatorilor Vrancea pentru a sesiza comisarilor instituţiei o situaţie de-a dreptul revoltătoare, care i s-a întâmplat familiei sale în urmă cu două zile.

Amendă de 5000 de lei pentru magazinul din Panciu, după ce un copil a găsit un şoarece mort într-o pungă de pufuleţi

Bărbatul povesteşte că pe 14 martie, soţia şi copilul său în vârstă de nouă ani au mers la cumpărături, la un market din Panciu, iar când au ajuns acasă au avut surpriza neplăcută de a găsi într-o pungă de pufuleţi un şoarece mort şi foarte multe excremente de la acesta.

„Fetiţa mea, care a mâncat din acea pungă până să găsească şoarecele, a avut o reacţie imediată, a vomitat şi am fost nevoiţi să mergem la medic cu ea, care ne-a recomandat să o ţinem sub observaţie. Soţia s-a întors la magazin cu produsul cumpărat, pentru a cere o explicaţie, iar şefa de magazin a avut o reacţie nepotrivită, spunând că aşa ceva se poate întâmpla oricui şi că nu a murit nimeni din asta", povesteşte Nelu Amărioarei.

image

Anchetă la magazin

Bărbatul spune că nu avea nicio intenţie să sesizeze Protecţia Consumatorilor dacă responsabila magazinului ar fi avut un comportament normal, de înţelegere a situaţiei.

Reprezentantul Protecţiei Consumatorilor ne-a declarat că instituţia va verifica cele sesizate, având ca probă punga incriminatoare.

„Vom face un control la Panciu. Dacă se va constata că e vorba de depozitare incorectă, amenda este de la 2.000 de lei la 20.000 de lei", spune Dumitru Dilă, comisar superior la Protecţia Consumatorilor.

La rândul său, patrona magazinului a promis că o să cerceteze cele întâmplate.

„Nu ştiu de incident, o să mă interesez, pentru că nu pot să las lucrurile aşa", ne-a declarat Lilieana Zanfir, administratorul marketului.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite