Revista presei locale: Week-end cu ghinion pentru vrâncenii certati cu legea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Focşani
Ziare locale Focşani

Ziarele locale de astăzi dezbat subiecte legate de sancţiunile pe care cei aproximativ 300 de polişişti şi jandarmi le-au aplicat la finele săptămânii trecute, de o revenire a pieţei construcţiilor în cea de-a doua parte a anului, dar şi despre viceprimarii municipiului care de astăzi îşi vor intra în atribuţii.

Week-end cu ghinion pentru vrâncenii certaţi cu legea (Monitorul de Vrancea)

Aproape 300 de politisti si jandarmi au desfasurat, la sfirsitul saptaminii trecute, 39 de actiuni in timpul carora au fost constatate 19 infractiuni. De asemenea, au fost aplicate 350 de sanctiuni contraventionale. Actiunile desfasurate au vizat toate liniile de munca si au avut ca scop prevenirea si combaterea fenomenului infractional. Astfel de actiuni s-au desfasurat in toata tara.

Viceprimarii încep activitatea (Monitorul de Vrancea)

Viceprimarii Focsaniului isi intra, astazi, de atributii. Cei doi consilieri locali alesi in functiile de viceprimari, social democratul Bogdan Matisan si li-beralul Vasile Dobre au fost, saptamina trecuta, la primaria Focsani pentru a se acomoda cu toate detaliile tehnice pe care le presupune activitatea in executivul local. Social democra-tul Bogdan Matisan a aratat ca desi are o experienta ca ales local, activitatea ca viceprimar presupune o rigoare diferita.
„De luni vom incepe lucrul ca viceprimari iar pina atunci asteptam atributiile repartizate de domnul primar. Sint chestiuni tehnice cu care trebuie sa ne familiarizam. Este o diferenta intre a fi consilier local si a decide ca viceprimar", a afirmat Bogdan Matisan.

Piaţa construcţiilor se va dezgheţa în a doua parte a anului (Ziarul de Vrancea)

Piata constructiilor din Romania va reveni pe crestere in a doua parte a acestui an, influentata printre altele de masurile luate de autoritati pentru stimularea economiei si inceperea proiectelor mari de constructii, a declarat seful Lafarge Ciment (Romania), Philippe Questiaux. "Estimam ca piata constructiilor va reveni pe crestere in a doua parte a acestui an, in conditiile in care primul semestru va fi in continuare dificil, din cauza lipsei proiectelor noi.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite