Revista presei locale: Profesorii debutanţi, mai slab pregătiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ziare locale Focşani
Ziare locale Focşani

Ziarele locale care apar în Vrancea deschid săptămâna cu informaţii din domeniul învăţământului şi agricultură. De asemenea, aflăm că poliţiştii de la Serviciul Rutier au descoperit în weekend mai mulţi şoferi băuţi la volan.

Profesorii debutanţi, mai slab pregătiţi (Ziarul de Vrancea)

Inspectiile scolare de anul trecut au scos la iveala si citeva capitole problematice din invatamintul vrincean. Astfel, in urma inspectiilor s-a descoperit ca profesorii debutanti si stagiarii au considerabile carente metodice si stiintifice, evaluarea si autoevaluarea sint improvizate, iar dascalii din ziua de azi prezinta dezinteres in ceea ce priveste utilizarea computerului la predarea lectiilor.


Camera Agricolă pleacă pe teren (Ziarul de Vrancea)

Campania priveste posibilitatile de înfiintare, modernizare si dezvoltare a exploatatiilor agricole prin masurile derulate prin fondurile structurale, incepind cu Masura 121- Modernizarea exploatatiilor agricole, Masura 123 - Îmbunatatirea procesarii si a marketingului produselor agricole si forestiere, precum si acordarea de sprijin pentru exploatatiile agricole, cum este Masura 141 - Sprijin pentru fermele de semi-subzistenta si Masura 112 - Instalarea tinerilor fermieri. „Campania va începe miercuri, 24 februarie, ora 14.00, in comuna Rastoaca.


Şoferii băuţi s-au ales cu dosare penale (Monitorul de Vrancea)

Cinci soferi s-au ales, simbata, cu dosare penale, dupa ce au fost prinsi pe picior gresit de politistii din cadrul Serviciului Politiei Rutiere. Oamenii legii au desfasurat o actiune pentru combaterea conducerii sub influenta alcoolului, iar rezultatele nu au intirziat sa apara.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite